Dag 29

Renkum (thuis)

Datum vertrek: vrijdag 30 augustus

Kilometer stand vertrek: 120181

Vertrek: 8:45 uur

Aankomst: 14:00 uur,

Waar: Renkum

Coördinaten: N °, E °

Kilometerstand aankomst: 120515

Gereden kilometers: 334 km.

------------------------

We hebben in totaal 3643 kilometer gereden.

Uitgaven overnachtingen € 19,30

Sani verzorging € 5,00

Diesel € 453,90

LPG € 17,29

---------------------

 

Nu dan echt de laatste dag van de vakantie.  Rustig vertrokken op weg naar Renkum.

Meer foto's van Renkum

 

Gelukkig ging de reis voorspoedig. De route was richting Luik, mar niet door Luik heen. Mooie ringweg ver van Luik. Dan Maastricht, Nijmegen > Renkum. Net voor Maastricht even een kop koffie en een broodje gedaan bij een tankstation. Lekker gemakkelijk gewoon gekocht. We kwamen 2 camperaars uit Wijhe tegen met een oudere Hymer. Hun namen zijn Harrie en jannie. Wie kent deze mensen? Wat heb ik genoten in die 15 minuten van hun verhalen! Wat een levenslust en dan toch al op wat leeftijd. Schat dat ze zeker 10 jaar ouder waren dan wij.

Hij heeft als hobby zijn motor Moto Guzzi California, een heel oud model. Ik geloof uit 1966. Geweldig! Een Guzzi is ook mijn favoriete motor. Vertelde dat hij nog niet zo lang geleden 4 weken met de Guzzi club door Noorwegen heeft getrokken met de motor. Deze mensen doen en deden zoveel. Daar leer ik van en het gaf mij echt energie. Dus als iemand weet wie dit kunnen zijn? Waren net een weekje aan de Moezel geweest en gingen in het weekend door met een motor event.

Hoop ze nog eens tegen te komen.

Maar ja, we moesten weer verder. Helaas is het een crime om door Maastricht te rijden momenteel. Door vernieuwen van de snelweg is er heel veel drukte. Dit duurt tot 2016. We hadden volgens mij beter Aken  en Venlo kunnen pakken. Dus mensen, vermijd Maastricht voorlopig! Hebben er een half uur over gedaan.

Daarna ging het echt best snel.

Rond 2 uur thuis gekomen. Camper grotendeels uitgeladen.

Mijn wasmachine heeft overuren gedraaid.

Het is voorbij!

We hebben echt 4 weken geweldig gezworven, niet alles gezien, maar het is echt goed geweest. ====================================================

Mochten jullie ooit in de buurt van Renkum komen? Echt doen! Het is een mooie omgevning aan de zuid grens van de Veluwe en op de grens van de Betuwe. Helaas (nog) geen camperplek in (gemeente) Renkum, maar wie weet ooit. Je kan hier wel heerlijk fietsen en wandelen. Steden in de buurt: Arnhem, Ede, Nijmegen en Apeldoorn. Nou ja, er is echt genoeg reden om deze kant op te komen!