Dag 11

Quiberon, Aire campingcar Kerné, voor Municipal camping Kerné

Datum : maandag 12-08-2013

Kilometer stand: 118395

Vertrek: NVT

Aankomst: NVT

Waar: Quiberon, Aire campingcar Kerné, voor Municipal camping Kerné

Coördinaten: N 47°29.514, W 003°08.338

Kilometerstand aankomst: NVT

Gereden kilometers: NVT

Weer: Stralend, zonnig en ook veel wind

Temperatuur: 26°

 

Vandaag dus een lekker nietsdoen dag. Om kwart over 8 kwam de bakker langs. Al toeterend natuurlijk. Lekker 2 croissants en stokbrood gekocht. De dag rustig begonnen.

De wastas was al behoorlijk vol. Op de camping mocht je gewoon de wasmachine gebruiken.

Kost € 5,00 voor een munt. Heerlijk even alles gewassen. Was een ouderwetse automaat met een draaier in het midden en bovenlader. De was duurde misschien iets meer dan een half uur. Ik had al vloeibaar wasmiddel gekocht met echte marseillezeep. Echt Frans toch? Was trouwens ook de goedkoopste. Wasmiddel is duur hier.

In de wind was alles snel droog. Zo, we kunnen er weer even tegenaan. Genoeg bij ons hoor, maar toch, je weet maar nooit.

Henk is daarna nog een stuk gaan fietsen en gaan cachen. Heeft ongeveer 15 km gefietst en 5 caches opgepikt. Ik ben later even naar het strandje gegaan aan de overkant van de weg. Ik heb gewoon lekker gelezen en geluierd. Zwemmen kan je hier niet door de rotsen.

Heb haakwerk en borduurwerk bij mij, maar ik heb nog niets gedaan. In het verleden was ik natuurlijk vaak bij de camper met Inta en had ik tijd zat. Nu doe ik echt bijna alles samen met Henk en we zijn hele dagen bezig.

Fietsen staan weer op het rek, alles is weer opgeruimd. Klaar om morgen verder te gaan richting Vannes en de Golfe du Morbihan. Lijkt ons erg mooi in die omgeving. Vannes schijnt een aparte stad te zijn. We zullen het zien. Als ik het niets vind zijn we zo vertrokken.

We hebben geen vastomlijnde plannen, we zien het allemaal wel. Zou zo maar kunnen zijn dat we opeens via de Loiredal en Limousin terug rijden. Ik hoop echt dat we Oradour gaan bezoeken, maar we moeten er vanaf hier toch een 5 ½ uur voor rijden richting zuiden.

Misschien iets voor volgend jaar, als we dan een andere streek doen. Oh nee, dan wordt het 2015. In 2014 willen we toch Noorwegen / Zweden gaan doen.

Hoop dat het gaat lukken, want juni 2014 wordt al lastig. September kunnen we niet, dus wordt het wellicht eind juni/begin juli 2014.

Maak een Gratis Website met JouwWeb