Home » Even voorstellen

Even voorstellen

Wij zijn Henk en Jeannette. Onze leeftijd is middelbaar, maar ons doen en laten is niet middelbaar. Knipogen Al geruime tijd reizen wij met veel plezier met onze camper. Begonnen met een Knaus Traveller 630. Nu een Hymer B644 uit 1999/2000. Wij staan het liefst "vrij" en niet op campings. Niemand weet nog de exacte definitie van een camperplek. Ons motto: Waar wij kunnen overnachten, is voor ons een camperplek. Dat kan dus ook zomaar ergens op een mooie plek zijn, waar niemand komt. Wij werken nog, dus we moeten ons beperken tot weekenden en (korte en langere) vakanties.

Onze golden retriever Inta ging altijd mee, van pup af. Helaas hebben wij Inta op 08 april 2013 moeten laten inslapen.

Hij was oud, kon bijna niet meer lopen. Werd doof en begon slecht te zien. Hij begon al in zijn eigen wereldje te leven. Nu is hij achter de Regenboogbrug. Geen pijn meer, maar hij wordt nog enorm gemist! Tabé lief maatje van mij!

Deze foto is op een parkeerplaats/picknickplek in Cancale (Bretagne). Een mooie overnachtingsplek!

Wij hopen dat u plezier beleeft aan onze verhalen.

Onze andere hobby is geo-cachen. Dit is heel goed te combineren met een camper vakantie of weekend. Geo-cachen is "schatzoeken" met behulp van een GPS. Op geocaching.nl vind je alle informatie hierover. Je komt daardoor ook op plekken waar je anders niet snel komt.